SHARIA-SUOMI

Evoluutiobiologiaa tai evoluutiopsykologiaa on vaikea ”hyväksyä”, koska ne ovat hyvin kiistanalaisia teorioita ja niiden väitteitä on vaikea osoittaa toteen. Lisäksi uudet arkeologiset löydöt muuttavat koko ajan käsitystä esihistoriallisen ajan kulttuureista.

Ei, tämä ei ole lainaus luomisuskonsa sokaisemien kreationistien sivuilta, vaikka sanamuoto on täsmälleen sieltä. Suomen eturivin feministeihin lukeutuva Laura Honkasalo siinä vaan sattuu paljastamaan, kuinka taantumuksellista maailmankuvaa edustamansa aate edustaa. Eikä Laura edes ole niitä pahimpia telaketjun rasvaajia. Hän kertoo Image -blogissaan, kuinka sai potkut Facebookin feministiryhmästä, koska ei ollut tarpeeksi puhdasoppinen:

Viime syksynä sain potkut Facebookin feministiryhmästä, koska olin vääränlainen feministi. En jaksanut opetella juurta jaksaen nuorten feministien vaatimaa äärimmäisen poliittisesti korrektia kielenkäyttöä. Loputtomia kirjainlyhenteitä ja hämäriä termejä. En myöskään muistanut aina kirjoittaa miesoletettu, vaan kirjoitin hajamielisyyksissäni että mies.

Feministiset netin keskusteluryhmät edustavat vihapuheen eliittiä. Niistä ei paljon mediassa ääntä pidetä, koska toimittajat ovat itse aatteen kannattajia tai pelkäävät kostoa. Lisäksi ryhmät toimivat salasanan takana. Aika rankkoja kertomuksia pois potkituilta netistä löytyy. Onpa ollut tarjolla tukiryhmäkin Feministiryhmän uhreille.

Onko edes Hommaforum kyennyt vastaavaan?

Biologian vihaaminen ei tietenkään ole Honkasalon omaa keksintöä, se on feminismin kovinta ydintä. Sen täytyykin olla, korttitalohan sortuisi, jos aate luopuisi idioomastaan, jonka mukaan (eläinten) sukupuoli on pelkkä kulttuurinen konstruktio.

Kaikesta huijauksestaan huolimatta feministit ovat vallanneet länsimaisen keskusteluilmapiirin, median sekä keskeisen psykososiaalisen päätöksenteon – ja pitävät rautaisella otteella huolen, että jokainen ”terroriteko” rangaistaan. Sen saivat viimeksi kokea teuvalaisen lihatilan yrittäjät Jussi Harju ja Jyri Tanner. He olivat varmaankin kuunneleet sitä luovuuden ja innovatiivisuuden ylistystä, jota hallitusvalta meille alamaisille tuputtaa. Tai sitten he vain ovat luonnostaan lahjakkaita.

Jussi ja Jyri saivat loistavan oivalluksen ja ostivat mainostilaa Helsingin busseista. Ei olisi pitänyt. Ensinnäkään landelaisia ei siellä hyvällä katsota. Ja sushi on ainoa liha, joka oikeaoppisen hesalaiseliitin nielusta alas solahtaa, tietysti piemontelaisen Gaia&Rey 2013 -viinin kera.

Suurin heinähattujen tekemä virhe oli kuitenkin unohtaa suomalainen tasa-arvomafia. Niinpä feministien hallitsema Mainonnan eettinen neuvosto MEN tuomitsi tänäisessä päätöksessään mainoskampanjan naisia halventavana ja tasa-arvon vastaisena. Parempaa lihaa kuin Tinderissä on siis pahimman luokan syntiä.

Tämä on ”tasa-arvon” arkipäivää Suomessa vuonna 2017. Maailma hukkuu ihmisiin sekä paskaan, luonnonvarat hupenevat, aiheuttamamme kuudes sikupuuttoaalto hävittää lajeja sukupuuttoon ja antibiootit menettävät tehonsa, mutta meillä vaan viilataan pilkun paikkoja. Tämänkin kivitystuomion sai aikaan yksi ”moderni nainen”, jonka mielenpahoitusmekanismi pärähti punaiselle ja seurauksena oli kantelu neuvostolle. Perustelu: naisen esineellistäminen!

Neuvostossa lihapäätöksen tekivät puheenjohtaja ja entinen tasa-arvovaltuutettu Päivi Romanov, Sirpa Juutinen, Rainer Lindqvist, Ville Pohjonen, Johanna Suurpää ja Raija Tuokko. Netistä löytyy jo monta ansiokasta ihmettelijää asian tiimoilta, kuten Martti Asikainen, Terhi Pape-Mustonen ja Kari Angeria.

Kannattaa käväistä tutustumassa MEN:in toimintaan. Tuomion sai sekin urheiluhallin seinällä ollut mainos, jossa on kuvattu bikiniasuinen nainen rannalla, palmujen katveessa. Valituksen tehneen naisen mukaan kuva oli lapsille sopimaton (!), naisia loukkaava (!), rikokseen viittaava (!) ja muutenkin epäasiallinen.

Maahanmuuton vastustajat ovat huolissaan islamisaatiosta ja sharia -lain tulosta Suomeen. Aivan turhaan. Me teemme sen ihan itse.

Tasa-arvomafiaa rahoitetaan jopa verovaroin. Melkein jokaisessa yliopistossa on ”sukupuolentutkimuksen” taakse kätketty feministinen yhteisö, jolla on tieteen kanssa yhtä vähän tekemistä kuin astrologialla. Pitäisikö kuitenkin olla tyytyväinen, sillä Pohjois-Amerikassa ollaan vielä pidemmällä. Esimerkiksi Toronton yliopiston feministisessä tiedekunnassa (!) on kerrassaan 29 professoria – tasa-arvon takaamiseksi kaikki ovat tietysti naisia…

Meillä on enemmänkin näitä sharia -tuomioistuimia, jotka pitävät huolen siitä, että Suomessa saa ajatella ja puhua vain yhdellä tavalla. Media nöyrästi palvelee tätä Yhtä Ainoaa Totuutta, aivan samalla tavalla kuin jossain Iranissa konsanaan.

En jaksa nyt ruveta enempää perustelemaan, miksi tämä on niin tuhoisaa. Kannattaa lukea kahden viisaan Naisen, Ulla Appelsinin ja Sanna Ukkolan, aihetta koskevat analyysit. Ja sopii tuo Honkasalonkin teksti lukea kommentteineen, se paljastaa millainen porukka ajatteluamme kahlitsee.

En ole moneen vuoteen syönyt naudanlihaa. Nyt on ihan pakko pistää tilaus vetämään Lapualle, herkullista Herefordia pöytään!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s